Kwaliteit, service en vakmanschap Kwaliteit, service en vakmanschap
  038 4651240

E-mail info@fietsenvanfreek.nl
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:30
13:30 - 18:00
zaterdag
09:00 - 16:00

 

fietsbanner
fietsbanner

Algemene Voorwaarden


Planning
Als uw fiets hier voor reparatie of onderhoud is, kunt u vragen om een leenfiets. Als uw E-bike voor reparatie hier is, kunnen wij een elektrische leenfiets ter beschikking stellen. Wij stellen deze gratis ter beschikking als service. Dit is het beste te plannen als u van te voren een afspraak maakt. Het kan namelijk voorkomen dat alle leenfietsen bezet zijn. Zeker in het zomer seizoen is de beschikbaarheid beperkt.

Terugbrengen
Als de reparatie klaar is, verwachten wij dat de leenfiets zo spoedig mogelijk terug komt. Dit omdat de volgende klant vaak al weer een reservering voor die fiets heeft. Houdt u daar alstublieft rekening mee. Neem contact met ons op als u afspraken niet kunt nakomen. Bij het niet snel terugbrengen van een leenfiets kunnen wij kosten in rekening brengen.

Beschadiging
Wij verwachten dat er met respect word omgegaan met de door ons kosteloos ter beschikking gestelde fietsen. De gebruiker van de leenfiets is namelijk verantwoordelijk voor schade aan of diefstal van de leenfiets. Wij geven meestal een 2e slot bij de fiets, zodat deze vastgezet kan worden. Wij kunnen de gebruiker aansprakelijk stellen voor schade aan de fiets. Wij gaan ervan uit dat klanten hiervoor een aansprakelijkheidsverzekering hebben.

Service
Deze dienst is een service van ons. Wij denken graag met u mee, zodat u mobiel kunt blijven. U kunt echter geen leenfiets claimen. Wij behouden ons het recht voor een leenfiets te weigeren.

Fietsen van Freek
Nieuwe Deventerweg 13
8014 AB Zwolle
038 4651240
info@fietsenvanfreek.nl