Kwaliteit, service en vakmanschap Kwaliteit, service en vakmanschap
  038 4651240

E-mail info@fietsenvanfreek.nl
maandag gesloten
dinsdag t/m vrijdag
09:00 - 12:30
13:30 - 18:00
zaterdag
09:00 - 16:00

 

Waarom Fietsen van Freek?

  • Kwaliteit staat voorop
  • Goed advies
  • Ouderwetse service 
  • Moderne werkplaats

 

fietsbanner
fietsbanner
fietsbanner

Over Freek


In de zomervakantie van 1999 zei mijn moeder tegen mij: 'Freek, jij bent best handig, ga eens bij de fietsenmaker vragen of je er deze zomervakantie kan werken!' Aangezien ik 14 was en op geen enkel advies van mijn ouders zat te wachten duurde het een paar dagen voordat ik bij de lokale fietsenmaker binnen stapte. Ik kon de volgende dag beginnen.

In de 8 jaar daarna werkte ik alle vrije uren en dagen naast mijn school en studie bij de fietsenmaker. In 2008 ben ik aan de Universiteit van Karlstad (Zweden) afgestudeerd in Human Resource Management. Het fietsenvak was altijd mijn 'bijbaan' en in 2008 was het tijd voor mijn eerste 'echte' baan. Ik heb onder meer als vertegenwoordiger software verkocht, als project manager gewerkt en meer dan 2 jaar als intercedent voor Randstad Uitzendbureau gewerkt. 

Ik kon nooit echt afscheid nemen van de fietsenbranche en bleef in mijn vrije tijd diverse fietsenmakers in de omgeving helpen. Nog belangrijker was dat ik steeds minder plezier had in 'kantoorwerk'. Iedere week 30 tot 40 uur naar een beeldscherm kijken, 80 telefoontjes per dag, geen frisse lucht, grote organisaties waar ik het gevoel had in een keurslijf gedrukt te worden, etc.

Op 18 maart 2013 had ik er genoeg van, ik heb ontslag genomen van mijn (vaste) baan en ben mijn eigen bedrijf gestart, via mijn netwerk in de tweewieler branche verhuurde ik mijzelf als freelancer aan diverse fietsenzaken. Dit is voor mij een leerzame periode geweest, bij al mijn klanten zag ik dingen die ik juist wel of juist niet in mijn eigen zaak wilde hebben. 

In 2016 kreeg ik de kans om de zaak van Herman Koetsier over te nemen, en te doen wat ik het liefste doe, met veel werkplezier kwalitatief goede fietsen verkopen met uitstekende service!

Welkom bij Fietsen van Freek!

Maak kennis met ons team

Dit is Alexander
Dit is Frantijn
Dit is Robert
Dit is Freek
Dit is Sam